Out of home

Out of home

Värde

Produktbeskrivning

På Outofhome.se kan du handla matvaror precis som storköken! Välj mellan alltifrån drycker, pasta och såser till grönsaker och godis.

Med anledning av den rådande situationen i Sverige öppnar outofhome.se upp för privatpersoner i områden där de har en logistik som klarar det. För närvarande innefattar det Göteborg, Helsingborg, Lund och Malmö.

Outofhome-teamet ser detta delvis som en möjlighet för personer i riskgrupper att få varor hemlevererade i större förpackningar på ett säkert sätt samtidigt som det förhoppningsvis gynnar producenter som normalt sett är Foodservice-inriktade.

Observera att detta är en högst temporär åtgärd som gäller t.o.m. 2020-05-31. Det gäller kolonialvaror, färska varor och frysvaror. Du måste därmed lägga din beställning innan sista maj.

Koden gäller endast vid ett köp och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Detta är en digital produkt. Digital(a) värdekod(er) levereras via e-post. Observera att ångerrätten inte gäller för beställningar av digital(a) värdekod(er) då koderna anses förbrukade vid köptillfället.